Home Mbi FSASH-SPASH JO Punes se Femijeve Aktivitete Kalendari Revista Foto Galeri Kontakte

 

Adresa:

QENDRA E SINDIKATAVE TE ARSIMIT

 

Rruga Dora D’Istria

Pallati Perballe Fakultetit Juridik, Kati i 3-te

Tirana, Albania

          

FSASH
SPASH

Federata e Sindikatave 

te Arsimit dhe Shkences 

Tel & Fax: + 355 4 2256 532

Celular: 068 20 34 674 (Kryetari)

Sindikata e Pavarur

              e Arsimit Shqiptar            

  Tel & Fax: + 355 4 2 278 138

   Celular: 069 43 009(Kryetari)

           

      Celular: 068 21 52 891 (Kordinatori)

E-mail: fsash@abcom.al

nskaptelli@yahoo.com

 

 

Kryetaret e Seksioneve dhe Keshilli Drejtues i FSASH, 2016

 


Nr

Rrethi

Emri, mbiemri

Telefon fix

Telefon celular

E-mail

1

Berat

Enriketa Zeqo

032235826

069 24 38 235

enriketazeqo@hotmail.com

2

Bulqize

Skender Murja

 

068 22 92 829

 

3

Delvine

 

 

 

 

4

Devoll

Agron Begolli

0811 22 721

069 27 04 104

Agron.Begolli@yahoo.com

5

Diber

Selami Kaza

0218 4416

069 52 91 477

 

6

Durres

Bashkim Shyle

0522 20 931

069 21 52 553

ekologjisti@yahoo.com

7

Elbasan

Flutura Dervishi
Elizabeta Myftari

 

0542 7863

06655 84 234
069 25 90 618

 

myftarielisabeta@yahoo.com

8

Fier

Ilirjan Gjika
Lavdosh Llanaj

 

069 8884 035
069 2172 415

gjikailirjan@gmail.com

9

Gramsh

Sali Zani

 

068 90 86 748

 

10

Gjirokaster

Shefqet Shehu

 

067 20 17 205

rshehaj@besa.org.al

11

Has

Ilmi Ukperaj

 

069 28 74 906

 

12

Kavaje

Muharrem Shqarri

055 2421 68

069 25 00 520

muharremshqarri@hotmail.com

13

Kolonje

Mehmet Cane

0812 23 093

068 25 85 841

 

14

Korçe

Irena Kocaqi

 

069 23 58 861

 

15

Kruje

Ymer Keqi

 

069 23 45 477

 

16

Kuçove

Shkelqim Polloveshi

0311 24 270

068 22 44 810

 

17

Kukes

Shpetim Brahaj

 

067 20 20 912

brilantbrahaj@yahoo.com

18

Kurbin

Filip Rajta

 

068 26 10 745

 

19

Lezhe

Ndue  Luli

 

068 22 67 130

 

20

Librazhd

Mirela Kuka

 

068 68 09 989

 

21

Lushnje

Pirro Kallajxhi

 

069 43 12 310

 

22

Mal.Madhe

 

 

 

 

23

Mallakaster

Agim Metaj

 

069 65 80 656

 

24

Mat

Dilaver Dika

 

068 23 85 478

 

25

Mirdite

Fran Gjini

 

068 27 70 199

 

26

Peqin

Fatmir Shqarri

 

069 21 08 957

divino1954@yahoo.it

27

Permet

Saliko  Hodo

0813 22 82

069 24 75 149

salikohodo@yahoo.it

28

Pogradec

Bujar Balliu
Istref Haxhillari

 

 083222075

 

069 25 70 522

 

istrefhaxhillari@gmail.com

29

Puke

Fatmir Shkjau

0212 22 278

068 22 19 352

 

30

Sarande

Laureta Lika

 

 

 

31

Skrapar

Perparim Musabelli

0312 223 81

069 39 06 904

 

32

Shkoder

Isa Reka

0222 47 125

069 24 27 734

rekaisa@yahoo.com

33

Tepelene

Enver  Hora

0814 3310

069 51 96 745

 

34

Tirane, Qytet

Majlinda Ziu

 

067 40 20 740

 

35

Tirane, Qark

Fatos Hoxha

 

069 32 25 222

Fatos.hoxha@hotmail.com

36

Kamza

Pranvera Janku

 

069 21 94 731

 

37

Tropoje

Muhamet Vatoci

 

067 31 25 863

 

38

Vlore

Petref  Çelaj

03322 67 70

068 23 34 312

celaj.petref@yahoo.com