HomeMbi FSASH-SPASH JO Punes se Femijeve Aktivitete Kalendari Revista Foto Galeri Kontakte

Deshmi rrenqethese qe i hasim cdo dite

 

Seminar mbi perfshirjen e sindikatave kunder punes se femijeve ne rajonin e Durresit

 

Seminar mbi perfshirjen e nxenesve dhe prinderve kunder punes se femijeve

 

Seminar mbi pjesemarrjen e grave ne sindikata

 

Aktivitete me rastin e 5 tetorit, Dites Boterore te Mesuesve

 

Aktivitete mbi pjesemarrjen e grave mesuse ne sindikate-Projekti FNV/AOb

 

Aktivitete nga Projekti EI-NOT

 

Aktivitete ne kuadrin e Javes se Veprimeve Globale per Arsimin – 2008

 

Aktivitet i perbashket FSASDH-SPASH-SBASHK

 

Tryeze e Rrumbullakte me pjesemarrjen e perfaqesuesve te Ministrise se arsimit dhe Drejtuesit e Drejtorive Arsimore Rajonale-Projekti FNV/AOb

 

Tryeze e Rrumbullakte mbi sherbimet qe duhet t’u ofrohen anetareve-Projekti FNV/AOb

 

Tryeze e Rrumbullakte mbi aktivitetin e sindikatave kunder punes se femijeve-Projekti FNV/AOb

 

Seminar mbi eliminimin e punes se femijeve ne rrethin e Fierit-Projekti FNV/AOb

 

Seminar mbi eliminimin e punes se femijeve ne rrethin e Korces-Projekti FNV/AOb

 

Seminar me perfaqesues te shkollave pilot-Projekti FNV/AOb

 

Seminar me perfaqesues te mesuesve, nxenesve dhe prinderve-Projekti FNV/AOb

 

Aktivitet mbi partneritetin social-Projekti FNV/AOb

 

Nga aktivitetet e Grupeve te Punes ne Shkolla-Projekti FNV/AOb

 

Nga aktivitetet ne kuadrin e Dites Boterore Kunder Punes se Femijeve-2008